Svet
26 ogledov

28-letnica zasvojena z otroškim pudrom

otroški puder Shutterstock
"Ne morem nehati snifati otroškega pudra," trdi Američanka, ki je že od dvanajstega leta zasvojena s prahom, ki se sicer uporablja predvsem za nego otroške kože.

Da lahko ljudje postanemo odvisni takorekoč od vsega, dokazuje nenavadna zasvojenost ženske iz Texasa, ki nima nikoli dovolj - otroškega pudra.

Kot je po poročanju Daily Maila povedala 28-letna Jaye iz Houstona, so njeni prijatelji pred leti začeli sumiti, da ima težave z drogami. V njenem stanovanju so namreč opazili sledove belega prahu. A izkazalo se je, da ne gre za kokain, kot je pomislila večina, ki je prah opazila, pač pa za otroški puder. Kot pravi Američanka z nenavadno obsesijo, brez dnevne doze tega prahu ne bi mogla normalno funkcionirati.

Njena pot zasvojenke se je začele v zgodnjih najstniških letih, ko je po pomoti vdihnila nekaj otroškega pudra, ki se je po nesreči posul naokoli. V šestnajstih letih uživanja pudra pa je njena zasvojenost že ušla nadzoru. Sedaj namreč skozi nosnice puder vdihuje tudi po desetkrat dnevno.

Kot med drugim navaja Daily Mail, lahko vdihovanje otroškega pudra sicer pozvroči poškodbe dihalnih poti in privede do pljučnice.

Komentarjev 2