Svet
3931 ogledov

3-letnika napadli s kislino

Napadalci, London Policija
Deček je bil z mamo v nakupovalnem središču, ko je prišlo do napada.

Trije moški, stari 22, 25 in 26 let, so v nakupovalnem središču v Londonu v soboto s kislino napadli komaj tri leta starega dečka. Policija jih je že prijela.

V bolnišnici, kjer se zdravi deček, so za BBC povedali, da je dobil hude opeklice po rokah in obrazu, vendar da o posledicah napada za zdaj še ne morejo govoriti. Včeraj popoldne so dečka že izpustili v domačo oskrbo.

Policija je potrdila, da so moške prijeli, a motiv napada še ni znan. V napadu so, kot so potrdili v bolnišnici, uporabili "tekočino rožnate barve z močnim vonjem, ki ne spominja na belilo ali kislino". Policija po drugi strani pravi, da so moški v napadu uporabili kislnino, ki so jo bodisi polili ali posprejali po dečku.

"Primer še preiskujemo. Razumemo, da so meščani zaskrbljeni, takšni incidenti spreminjajo življenja. Potrebno je vsem poslati jasno sporočilo, da so takšni napadi nesprejemljivi," je pri tem povedal vodja preiskave Mark Travis.

Boise Idaho napad Maščevanje Svet Na zabavi triletnika zabodel šest otrok napad Luebeck Nemčija Več ranjenih Svet Z nožem napadel potnike na avtobusu

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 7
  • majab 08:49 24.julij 2018.

    Glede na to, da se takšnega načina uporabljajo musliči, obstaja verjetnost, da tudi za tem dejanjem stojijo ravno oni.

  • mph 07:48 24.julij 2018.

    Predvsem pa rabimo zakone zob za zob s takimi pošastmi.

  • Dav Lob 07:40 24.julij 2018.

    Zdaj pa te prasce za noge zvezat in po malem namakat v zvepleno kislino.