Svet
39 ogledov

30-letnika ubili lastni psi

(Foto: null) Žurnal24 main
Michaela Wintersa iz ameriške zvezne države Ohio je do smrti pogrizel trop psov, za katere je skrbel skupaj z očetom. Razlog za krvav napad še neznan.

Po poročanju ameriškega novičarskega portala Fox8.news so telo nesrečnega Michaela našli na kmetiji, v neposredni bližini mesta Henrietta v Ohiu. Truplo je našel njegov oče, ki je hišo zapustil slabo uro pred tragedijo, saj je imel določene opravke v mestu.

Ko se je vrnil domov, je bil Michael že mrtev, telo je bilo izmaličeno in prekrito s stoterimi ugrizi in globokimi ranami, ki so jih prizadejale pasje čeljusti.

Sledili instinktu tropa
Grozljiv napad in številne rane je novinarjem potrdil tudi lokalni zdravnik Paul Matus. Policija je izjavila, da sta Michael in njegov oče dolga leta skrbela za zapuščene pse, ki sta jih imela zaprte v enem izmed prostorov na kmetiji. "Za pse je bilo dobro poskrbljeno, z njimi sta lepo ravnala in niso bili lačni. Nikomur ni povsem jasno, zakaj je prišlo do krvoločnega napada," je zatrdil predstavnik tamkajšnje policije.

Razlog za napad še ni znan, vendar pa Matus zatrjuje, da je po vsej verjetnosti najprej napadel eden izmed psov, katerega so zlorabljali predhodni lastniki, preostali psi pa so mu nato instinktivno sledili.

Lokalni mediji še poročajo, da je nekaj psov napadlo policijo in reševalno ekipo, ki je prispela na kmetijo. Policija je bila prisiljena dva psa ubiti na mestu, preostali so bili polovljeni kasneje in evtanazirani.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.