Svet
9094 ogledov

37-letno žensko napadli volkovi, bori se za življenje

Volkovi, volk Profimedia
Ženska naj bi se sama odpravila na sprehod. Volkovi so jo napadli na območju safarija, kjer je vstop dovoljen le z vozili.

Trije volkovi so v živalskem vrtu v predmestju Pariza napadli 37-letno žensko, ki je utrpela hude poškodbe. Po navedbah generalnega tožilstva v Versaillesu se bori za življenje. Družina napadene je bila nastanjena v prenočišču znotraj volčje ograde, ni pa znano, kako je zašla na območje ograde, ki je omejeno le na vozila.

Ženska naj bi se sama odpravila na sprehod, potem ko je družina noč preživela v eni od hišic v volčji ogradi, ki po navedbah živalskega vrta ponujajo "edinstveno in intimno izkušnjo s pogledom na volkove iz dnevne sobe", poroča francoska tiskovna agencija AFP.

Volkovi so žensko napadli na območju safarija, kjer je vstop dovoljen le z vozili.

Generalno tožilstvo v Versaillesu je sporočilo, da "ni jasno, ali je napako naredila ženska ali pa je bila pot, ki jo je ubrala, nepravilno označena". Vir, na katerega se sklicuje AFP, navaja, da je ženska najbrž "prečkala varnostni sistem, jarek in električno ograjo, ki živali ločuje od nastanitve".

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 3
  • Kmodri_ 16:17 24.junij 2024.

    Volko-ljubci zagotavljajo, da volkovi niso nevarni ljudem! Torej je tole kake news! Aja, ni... jebemti..

  • butaletz 16:41 23.junij 2024.

    naravna selekcija