Svet
46 ogledov

Adriino letalo ni pristalo v Bruslju

Flight Radar Adria Airways Flight Radar
Adriini letali iz Ljubljane in Talina namesto v Bruslju pristali v Liegu, letalo, ki je bilo v Bruselj namenjeno iz Tirane, pa v Parizu.

Sodeč po podatkih Flight Radar Adriino letalo, ki je iz Ljubljane poletelo ob 6.53, ni pristalo v Bruslju, ampak je bilo ob 9.03 še v zraku. Predviden čas pristanka je bil 8.38. Eksplozije so odjeknile okrog osmih. Zadnje letalo je z bruseljskega letališča odletelo ob 7.55 proti Madridu. 

Adria je imela sicer v tem času še dva leta v Bruselj, in sicer iz Tirane (predvideni čas pristanka je bil 9.25) in iz Talina, predvideni čas pristanka v Bruslju 8.41. 

Pristali v Liegu

Nekaj časa je letalo Adrie iz Ljubljane namenjeno v Bruselj krožilo, po podatkih letališča v Liegu sta tam pristali letali iz Ljubljane in iz Talina. 

Za letalo iz Talina v Bruselj sicer zdaj na Adriini spletni strani piše, da je pristalo ob 9.00, kje, pa ni navedeno. Letalo iz Ljubljane naj bi pristalo ob 9.10, letalo iz Tirane pa ob 9.22.

Ob 10.12 so na STA objavili, da so letalo iz Tirane preusmerili v Pariz. 

Predsednik uprave je na dopustu in nič ne ve

V Adrii ni bilo mogoče nikogar dobiti na telefon, njihov zadnji tvit pa so pozdravi s skopskega letališča 16. marca. Mark Anžur, ki je še vedno predsednik uprave, nam je po telefonu povedal, da ne ve ničesar, saj je na dopustu, zaradi menjave lastništva Adrie pa po dopustu končuje z delom v podjetju. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.