Svet
11 ogledov

Aligator skoraj odnesel roko krotilca

(Ne)srečni trinajsti napad. (Foto: Fox) Žurnal24 main
Predstava na Floridi se je za krotilca Jeffa Quattrocchija končala zelo klavrno.

Quattrocchi, znan tudi pod vzdevkom Swamp master (gospodar močvirja, op. p.), je pred množico ljudi v mestu St. Petersburg na Floridi izvajal eno svojih predstav kot že tisočkrat pred tem, piše 10 Connects. A nenadoma se je njegova roka znašla med čeljustmi skoraj 2,5 metra dolgega aligatorja. Quattrocchi priznava, da je storil napako: “Ravno sem mu skočil na hrbet, ko se je premaknil, in srečala sva se na pol poti. Preprosto, naredil sem napako.

Zobje aligatorja so mu raztrgali roko, ki jo zdaj prekrivajo številni šivi in brazgotine "V takšnem položaju lahko ostaneš zgolj miren in upaš. Zelo sem hvaležen, da mi ni odtrgal roke, a resnica ostaja, da nisem storil ničesar, da bi rešil svojo roko. Nekako sem zgolj pustil, da se stvari dogajajo,“ priznava Quattrocchi, čigar roko je aligator spustil že po nekaj sekundah.

Kljub izredni bolečini pa je Swamp master ostal toliko priseben, da je žival umiril, preden se je posvetil ranam. Očitno je bila številka 13 nesrečna za krotilca, saj je bil to prav njegov trinajsti ugriz aligatorja in obenem daleč najhujši.

Aligator je bil do zdaj v petih predstavah, in kot pojasnjuje Quattrocchi, raje uporablja divje živali, saj po nekaj predstavah hitro dojamejo, v čem je trik. Običajno jih dobi na farmah aligatorjev, ki jih ujamejo v močvirjih, in jih nato po predstavi preseli na svoje posestvo. Pojasnjuje, da je zanje to bolje, kot da bi jih pustil gotovi smrti na farmah.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.