Svet
20 ogledov

"Američani jedo ptiče"

Severnokorejska televizija objavila dokumentarec o življenju v državi, ki jo njihova oblast sovraži najbolj, ZDA. Med drugim povedo, da je običajno, da Američani živijo v šotorih, jedo pa ptiče in sneg.

"Nekaj srečnežev je v stavbah na tleh in posteljah. Tako je življenje v sodobni Ameriki. Vsi živijo na kupu: revni, premraženi, osamljeni in homoseksualci. Severnokorejska televizijska ekipa je nekemu moškemu dala pravo severnokorejsko kavo in odejo. Drugi  so čakali na ostanke iz Severne Koreje, vsak je dobil kolač," se zaključi nekajminutni prispevek, za katerega severnokorejska televizija trdi, da prikazuje sodobno življenje v ZDA.  Prikazujejo posnetke brezdomcev in zatrdijo, da tako živi večina Američanov.

Ptiči so odlični

Med drugim zatrdijo, da Američani jedo ptiče, ki so "mnjami". Da pijejo kavo, narejeno iz snega. Da kupujejo pištole, s katerimi se pobijajo, še posebej otroke. Ko se na posnetku pojavita dva brezdomca, ob katerih sta dve večji modri vreči, napovedovalka pojasni, da sta v vrečah trupla njunih prijateljev.


Prispevek si lahko ogledate v zgornjem posnetku (prevod je v angleščini).

Komentarjev 4
  • dostvasmam 19:10 13.marec 2013.

    dragi "novinar", očitno si en izmed tistih ki so nasedli šali, tako kot severnokorejska reklama za njihov avto(sicer fiat), kjer obstajata dve predstavitvi, realna in humoristična z angleškimi podnapisi.

  • allstarr111 18:39 13.marec 2013.

    Is not bad, fried birds for the lunch, and a North Korean cake for dessert, is not bat al all :)

  • mph 18:18 13.marec 2013.

    He, he, ... Janšev stroj za izmišljanje novic ima ostro konkurenco pri Severno Korejcih. :-)