Svet
7218 ogledov

Američani Rusom na nebu pripravili obsceno presenečenje

Američani narisali penis Flightradar24.com
Zatrjujejo, da gre zgolj za naključje, a to ne bi bilo prvič ...

Vodstvo ameriških zračnih sil v Evropi zatrjuje, da letalo KC-135 ni nameravalo leteti v faličnem vzorcu blizu ruske baze v Siriji, je dejal njihov tiskovni predstavnik, stotnik Ryan Goss.

"KC-135 Stratotanker (RAKE71), ki deluje v vzhodnem Sredozemlju, se je med misijo prilagajal med več različnimi tirnicami leta," je dejal Goss v nedavni izjavi. "Čeprav se zdi, da te prilagoditve in premiki ustvarjajo vulgaren oris, piloti niso imeli tega namena. Medtem ko bomo to še naprej preučevali, bodo USAFE-AFAFRICA, AMC [Air Mobility Command] in USAF še naprej vzdrževali najvišje standarde strokovnosti in letalskega znanja."

V začetku tega tedna je omenjeno letalo vzletelo z mednarodnega letališča Chania in letelo vzhodno od Cipra. FlightRadar24, storitev za sledenje poletom, kaže, da je pot leta KC-135 vključevala oval in dva kroga, zaradi česar je italijanski časopis la Repubblica ugibal, da je letalo narisalo penis na nebu pred rusko pomorsko bazo v Tartusu v Siriji.

Toda Ciper je od Tartusa oddaljen približno 260 kilometrov, in čeprav ni jasno, kako blizu je bilo KC-135 ruski bazi, letalo nikoli ni bilo v sirskem zračnem prostoru, je dejal polkovnik Damien Pickart.

"Seznanjeni smo z incidentom in se pogovarjamo s posadko KC-135, da bi ugotovili podrobnosti," je dodal v petek.

"V tem trenutku ne verjamemo, da je posadka ravnala neustrezno."

To sicer ne bi bilo prvič, da bi ameriški piloti na nebu risali obscene podobe. Dva mornariška pilota sta bila leta 2017 disciplinsko kaznovana, ker sta uporabila sledilne sledi svojega letala za ustvarjanje velikega vzorca v obliki penisa nad zvezno državo Washington, dva mornariška letalca pa sta bila naslednje leto prizemljena zaradi njunega zračnega upodabljanja moškega spolnega organa.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 6
  • jozicamurn 21:43 06.november 2022.

    Joj kako so duhoviti, izhajajo iz področja preko luže, kjer je vsak ta tretji na meji med kretenom in imbecilom in kjer je javno šolstvo tako porazno, da ne poznajo niti svojih držav, kaj šele česa drugega zaradi svoje arogantnosti. ...prikaži več Zgodovina jim sega toliko, kot je stara ena od modernih cerkev v EU, kajti če bi šteli ne-moderne, bi jih lahko že užalili v njihovem pretiranem patriotizmu genocidnih kolonizatorjev imperijalistov, ki so pobili lokalna plemena Indijancev v imenu bodoče demokracije.

  • ec568744f0d537874fe9d825c81b6f688d633008 22:06 05.november 2022.

    to sliko se je prikazovala po spletu že cca 2 leti nazaj ,tako da to je spet zavajanje naroda...

  • ico8 19:53 05.november 2022.

    Jutri je na vrsti steklenica Vodke!