Svet
2 ogledov

Ameriškega ministra za trgovino med vožnjo zadela kap

John Bryson Reuters
Ameriški minister za trgovino John Bryson je v soboto povzročil dve prometni nesreči. Kriva naj bi bila kap.

Ameriški minister za trgovino John Bryson, ki je v soboto povzročil dve prometni nesreči, je med vožnjo doživel kap, je sporočilo ameriško ministrstvo za trgovino. "V bolnišnico so ga odpeljali na preiskave in ga čez noč zadržali na opazovanju. V nedeljo je bil izpuščen in se je vrnil v Washington," je dejala predstavnica za odnose z javnostmi na ministrstvu Jennifer Friedman.

Našli so ga nezavestnega

Nesreče so se zgodile v soboto zvečer v dolini San Gabriel pri Los Angelesu, poroča CNN. Minister je bil takrat na zasebni poti in ob sebi ni imel varnostnikov.

Sprva naj bi se s svojim lexusom zaletel v avto, ki je vozil pred njim in se je ustavil na železniškem prehodu. V njem so bili trije moški, s katerimi se je Bryson pogovoril, nato pa so nadaljevali pot, ko se je minister še enkrat zaletel vanje. Vožnjo je spet nadaljeval, moški pa so mu nato sledili. Ko se je Bryson odpeljal proti sosednjemu mestu Rosemead in trčil v še en avto, so omenjeni trije poklicali policijo, vstopili v njegov avto in ga za volanom našli nezavestnega.

Ni bil pod vplivom drog ali alkohola

Policija je Brysona obtožila pobega s kraja nesreče, niso pa ga aretirali, saj ni bil pod vplivom alkohola ali drog. Za zdaj še ni jasno, ali ga bodo tudi uradno obtožili. "Preiskava je še v začetni fazi. Trenutno ni nobenih dokazov, da bi bile nesreče posledica uživanja alkohola ali drog," je v soboto sporočila policija.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.