Svet
36 ogledov

Andreas Lubitz pilotu v kavo usul diuretik

Nesreča letala Germanwings EPA
Nove podrobnosti glede dogajanja na strmoglavljenjem letalu družbe Germanwings. Tožilstvo naj bi izsledke preiskave javnosti predstavilo do konca tedna.

Kopilot Germanwingsa Andreas Lubitz, ki naj bi namerno strmoglavil letalo in v smrt poleg sebe pognal še 149 ljudi, naj bi v kavo glavnega pilota letala Patricka Sondenheimerja usul diuretik, da bi ga tako prisill v to, da zapusti pilotsko kabino in uporabi stranišče, piše britanski Mirror.

Nemški Kolner Express namreč piše, da je Lubitz v času pred nesrečo na spletu preiskoval tudi diuretike in njihovo delovanje. 

Policija navedb medijev ni komentirala, napovedali so le, da bodo izsledke preiskave z informacijami, ki so jih našli na Lubitzovem računalniku, javnosti predstavili še ta teden.

PREBERITE TUDI:

Komentarjev 6
  • mph 09:30 10.april 2015.

    Tisto z oknom je bilo na začetku samo iskanje možnih razlag. Nihče ni trdil tega. Ampak, če se nihče ni odzival cca. 20 minut, so pač sklepali, da je razneslo okno in da sta oba pilota nezavestna. Če nekaj nekomu ...prikaži več izgleda kot zarota na vsakem koraku, ne pomeni, da je res zarota.

  • zdrej 18:05 09.april 2015.

    Dragi novinarji, a ste novinarji ali postajate še samo novinarčki, ker bi radi pisali o nečem, pa nimate niti osnovnih pojmov. Če jih pa imate pa razložite lapsus v zvezi s to nesrečo, ko ste vsi veselo pisali o polomljenem ...prikaži večm oknu. Od kod je tisto prišlo. Glede na podatke ki so dejansko neodvisni, bi bilo tisto bolj verjeten scenarij. To kar ste napisali tukaj veste ali namigujete????

  • arhivsko 16:32 09.april 2015.

    Navadni lažnivci ste in to prve kategorije. Sram vas pa ni, ker za to mora človek imeti vest. Vi je pa nimate. Ali se upate podpisati pod tak zapis in zraven priložiti sliko, B.B.?