Svet
17 ogledov

Aretirali 23-letnika, ki je grobo udaril otroka v trgovini

Česa tako groznega še v življenju nisem videl, je povedal lastnik trgovine, v kateri je 23-letnik grobo udaril 3-letnega fantka. Dogodek je prijavil policiji, ki je moškega na podlagi posnetkov nadzorne kamere ujela in pridržala.

23-letni Justin Whittington si najbrž ni mislil, da bo njegovo popolnoma nesprejemljivo dejanje zabeležila varnostna kamera; 3-letnega fantka je, ko je ta razigrano tekal po trgovini, tako močno udaril s pestjo v obraz, da je deček padel po tleh.

Kamera trgovine v Bakersfieldu v Caloforniji je zabeležila še prihod nosečnice, otrokove mame, ki ga prime za roko in z njim odide iz trgovine. Objokani deček se pri tem z drugo roko drži za obraz, saj je bil udarec – kot dokazuje posnetek – nedvomno precej močan.

Lastnik trgovine je za New York Daily News povedal, da česa tako groznega še ni videl v življenju. Policija je grobega mladega moškega, po pisanju omenjenega medija gre najverjetneje za otrokovega očeta, niso pa prepričani, pridržala, vendar je ta na podlagi plačila varščine že na prostosti. Varščina je znašala 20 tisoč ameriških dolarjev. Sodišče bo o njegovem dejanju razpravljalo 24. aprila.

Otroka so po dogodku pregledali zdravniki, ostal je v bolnišnični oskrbi. 

Komentarjev 14
  • Rdeča KapRica 20:11 14.april 2015.

    Videa žal ne vidim več in ne morem prav sodit...Strinjam se, da vzgojni focn al pa navijanje sladkih laskov morata bit...tudi v živalskem svetu vzgoja boli, le da ni tako izrazitih čustev, joka, socialnega čuta...Definitivno pa nasprotujem temu, ...prikaži več da nekdo večji z veliko silo napade manjšega...otroka, žensko, starejšo osebo....Focn mora malo bolet pa se močno slišat...takrat najbolj zaleže ;)Tu ne gre za to, da otroka kaznuješ s tem, ko ga prebutaš do krvi...gre le za to, da ga iz razigrane podivjanosti lahko pripelje le nek izredni dogodek...in ja...bolje focn, kot pa denimo polna polica steklenic...

  • Rdeča KapRica 20:04 14.april 2015.

    @mph: A imaš ti kaj otrok?

  • mph 09:37 13.april 2015.

    Se strinjam, so pa izjeme, ki nikakor niso nasilje. Pri majhnem otroku, ki še ne razmišlja včasih ni drugo ali to ali da konča pod avtom ali si spravi kamenček v pljuča.