Svet
9 ogledov

Aretirali "Katoliške bojevnike"

Urjenje članov skupine Hutaree. (Foto: Youtube) Žurnal24 main
Agenti FBI so zaradi nelegalnega posedovanja orožja in groženj muslimanskim organizacijam po vsej državi aretirali člane skupine Hutaree.

Agenti FBI so v nedeljo v racijah v Michiganu, Indiani in Ohiu aretirali najmanj sedem pripadnikov militantne katoliške skupine Hutaree.

Militantna skupina Hutaree, ki sebe naziva tudi Katoliški bojevniki, je objavila, da se pripravljajo na "bitko na koncu časa, da bi s tem obvarovali poslednjo sodbo Jezusa Kristusa". FBI ni objavil nikakršnih podatkov o racijah, iz policijskih vrst pa je prišlo le obvestilo, da aretacije niso povezane s katero od terorističnih zarot.

Omenjena militantna skupina je že dalj časa poznana policiji. Kot poročajo ameriški mediji, je ta skupina na udaru oblasti, vse odkar so njeni člani zagrozili, da se bodo poleg priprav na borbo s satanom z nasiljem borili proti islamskim organizacijam.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.