Svet
7661 ogledov

Aretirali moškega: Žrtve niso vedele, da jih je posilil

Droga posilstva - fotografija je simbolična Profimedia
Ena od žrtev ga je prijavila. Ko so policisti našli posnetke posilstev, so ugotovili, da je bilo žrtev več ...

V Italiji znova odmeva grozljiv zločin, 59-letni moški ja omamil in posilil več žensk. Grozljivo je, da dve ženski nista niti vedeli, da sta bili posiljeni. To so jim kasneje, ko so našli posnetke, sporočili policisti. Moški je posnetke posilstev pošiljal tudi ostalim moškim, ki ga niso prijavili, ampak še podpirali ...

V Rimu so aretirali moškega zaradi obtožb spolnega nasilja in nedovoljene distribucije spolno nazornih slik ali videoposnetkov žrtev, poroča TGCOM24. Dejanja naj bi bila storjena v obdobju med septembrom 2022 in januarjem 2023 nad tremi različnimi ženskami, ki so bile omamljene, posiljene in posnete.

Preiskava se je začela po pritožbi ene od žrtev. Na telefonu moškega so našli posnetke nemočnih žrtev, ki so bile posiljene. Nekaj ​​posnetkov je osumljenec poslal tudi svojim prijateljem in jih ob tem prezirljivo komentiral. Ti prijatelji so podpirali njegova dejanja, saj ga niso prijavili. 

Začelo se je s pogumno gesto ene od žrtev, ki je prišla v bolnišnico "San Pietro", ker je sumila, da je bila omamljena in posiljena. Ženska je povedala, da je moškega spoznala na družbenih omrežjih in da ga je po zmenku povabila domov na romantično druženje, ko jo je moški omamil in posilil.  

Grozljive ugotovitve med preiskavo hiše

Po krajši preiskavi hiše, so moškemu zasegli uspavalo, s katerim je omamil žrtve. Zasegli so mu tudi pametni telefon, s katerim so lahko izsledili še drugi dve žrtvi, ki do tega trenutka sploh nista vedeli, da sta bili tako zlorabljeni. Na mobilnem telefonu so bili posnetki treh različnih žensk "omamljenih" z uspavalnimi tabletami in izpostavljenih spolnim aktom. Nekatere od teh posnetkov je osumljenec poslal prijateljem in jih grdo komentiral. Osumljenec je že v zaporu. 

Ne obstajajo pa le videoposnetki posilstev v Rimu, ampak tudi klepeti z žrtvami dan po nasilju: "Koliko si mi dal piti včeraj?", "Ali sva se ljubila?", ga sprašuje ena od žrtev, ki se ne spominja prejšnjega večera.  " Da, želela si si. Dejala si, da je minilo že dolgo časa, odkar tega nisi počela," ji je odgovoril.

"Mogoče ... Mislim, da sem zaspala, ko sva to počela," mu je odgovorila.

"Ampak, ali sva bila res skupaj? Zdi se neverjetno, da sem zaspala," ga je med pogovorom po sporočilih naslednji dan vprašala druga žrtev. 

Vsa tri posilstva imajo ogromno skupnih točk. Vsem trem moški na zmenku ponudi pijačo, njihov spomin se kmalu po tem kozarcu konča. Trojice zaradi tega ni omamila količina alkohola, ampak pomirjevalo, ki jim ga je moški dal v kozarec. To je prispevalo k izgubi spomina, ženske pa je moški posilil med spanjem. To je razvidno iz zelo podrobnih posnetkov, ki jih je pošiljal tudi prijateljem. 

Grozljiv je tudi pogovor na enem od posnetkov, ko je bila žrtev že nemočna, a še ni spala: "Kdo si? Zakaj me poljubljaš", ga sprašuje. "Sem tvoj fant, – odvrne – ne skrbi", jo je lažno miril. Nato se je s svojimi podlimi dejanji hvalil pred prijatelji in jim med drugim pošiljal posnetke. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 4
  • Kmodri 16:24 23.september 2023.

    Hja, z Sloveniji bi ga oprostili! Samo povem! S tem se ne strinjam!

  • LukaMB 22:46 21.september 2023.

    zanimivo da baba ne ve kdaj ga je fasala itak pa ga je treba odrezat ga temu se strinjam

  • Avatar Ajda Virant
    ajda0 17:58 21.september 2023.

    Kastracija bi bila edino pravilna sodba v imenu ljudstva.