Svet
54 ogledov

Aretirali srbskega narkokralja, ki je bral knjigo o mafiji

Srbske oblasti so aretirale Dragoslava Kosmajca, ki ga primerjajo s slavnim Al Caponejem.

Srbsko ministrstvo za notranje zadeve je objavilo video z aretacijo narkokralja Dragoslava Kosmajac, ki ga sumijo več kaznivih dejanj, tudi davčne utaje. Srbski mediji pa njegovo prijetje primerjajo s slavnim Al Caponejem, ki so ga prav tako prijeli zaradi neplačevanja dajatev.

knjiga | Avtor: Print screen Print screen
Srbski policisti, ki so aretacijo tudi posneli, so Kosmajca aretirali na njegovem domu, na policijskem posnetku pa je prikazana tudi knjiga, ki govori še o enem narokralju Darku Šariću. Kosmajec naj bi il sicer vpleten v tihotapljenje večjih količin kokaina preko Turčije, Bolgarije in Srbije na zahod Evrope. 

Srbski minister za notranje zadeve Nebojša Stefanović je ob aretaciji pojasnil, da so poleg Kosmajca aretirali še sedem oseb osumljenih večih kriminalnih dejanj. Ob tem je še dodal, da so v več kot štiri mesece dolgi preiskavi zbrali dovolj dokazov, da bodo premoženje, ki ga je Kosmajec pridobil s kaznivimi dejanji, lahko zasegli. Za Kosmajca in ostale aretirane so odredili 48-urno pridržanje.

Komentarjev 3
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 19:25 10.november 2014.

    pr ns je vse v teoriji možn, v praksi se pa vse napol zgodi tko da ni vseskp nč od učinkovitosti. Balkan gre naprej mi pa ostajamo zadi.

  • maresem 07:31 10.november 2014.

    Pa mi smo banana republika.... ki jo vodi prefarbana mafija.

  • mph 21:41 09.november 2014.

    Tam bodo zasegli, pri nas pa jim kaj takega nikakor ne uspe.