Svet
53 ogledov

Aretiran, ker je snifal podplate učencev

učenci šola razred Shutterstock
Nekega britanskega učitelja so aretirali potem ko se je razvedelo, da je učence žgečkal po podplatih in jih "snifal".

Štirje fantki iz osnovne šole so razkrili, da se jih je njihov učitelj neprimerno dotikal. Kot je zapisano v policijskem poročilu, jim je ukazal, da so si med učnimi urami sezuli čevlje in nogavice, mama enega od fantkov pa je potrdila, da ji je sin potožil, da mora tako sedeti za šolsko klopjo. Otroci so se nato morali igrati "igro", v kateri so morali bosi izbirati karte. Učitelj jih je nato žgečkal po nogah ali jih snifal, odvisno od tega, kakšno karto so zbrali.

Ena od mam je ob tem dejala: "Ničesar nisem vedela, dokler me niso poklicali v šolo in mi povedali, da je mojega sina zaslišala policija. Globoko sem zaskrbljena in menim, da bi vsi morali vedeti, kaj se dogaja. To je zelo begajoče za otroke." Druga mama, katere hčerka sicer ni bila del te bizarne "igre", je ob tem dodala: "Otroci mislijo, da je vse igra, a menim, da je treba to preučiti."

Šola, ki zaradi zakona ne sme biti imenovana, je že sporočila, da bo temeljito preiskala zadevo, vse skupaj pa bodo preučili tudi policisti. Učitelja, katerega identitea mora prav tako ostati skrita, so že suspendirali.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.