Svet
9 ogledov

Avstralski par želi tudi bolnega Gammyja

David Farnell youtube.com
David Farnell pravi, da sta z ženo Gammyja "želela vzeti s sabo".

Avstralski par, ki je sprožil zgražanje svetovne javnost, ker naj bi od tajske nadomestne matere od dvojčkov sprejel le zdravo deklico, fantek z Downovim sindromom pa je ostal na Tajskem, je zanikal, da Gammyja ni želel zaradi njegove bolezni.

56-letni David Farnell, sicer obsojeni pedofil in biološki oče Gammyja, je v prvem intervjuju od izbruha škandala za avstralsko televizijo Channel Nine zatrdil, da sta z ženo Wendy dečka "želela vzeti s sabo".

21-letna Tajka Pattaramon Chanbua sicer trdi, da je avstralskemu paru v zameno za plačilo rodila dvojčka, po rojstvu pa sta Avstralca vzela le zdravo deklico Pipah, njenega brata Gammyja, ki se je rodil z Downovim sindromom in srčno napako, pa pustila na Tajskem. Pattaramon, ki sicer že ima dva svoja otroka, je dečka nato obdržala.

Avstralca sta na drugi strani sprva trdila, da sta dečka na Tajskem pustila zato, ker so jima zdravniki povedali, da ima prirojeno srčno napako, zaradi katere naj ne bi preživel. Kasneje sta pričevanje spremenila in zatrdila, da je Tajka Gammyja želela obdržati, zato sta Tajsko zapustila brez njega, saj sta se bala, da bosta izgubila tudi deklico. Grozila naj bi jima celo s policijo.

Zdravniki so sicer ugotovili, da Gammy nima srčne napake, deček pa je medtem že zapustil bolnišnico, kjer so ga zdravili zaradi pljučne infekcije. Trenutno z družino živi na Tajskem.
Farnell je v intervjuju še priznal, da z ženo od vrnitve v Avstralijo nista poskušala stopiti v stik z Gammyjem, saj naj bi ju skrbelo za varnost hčerke Pipah. "Ko bova 100-odstotno vedela, da je na varnem pri nama, bova lahko poskušala dobiti nazaj najinega fanta," je še zatrdil Avstralec.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.