Svet
7 ogledov

Avstrijski "tajni agent" bi zastonj jedel

Tajni agent Shutterstock
V dveh hrvaških hotelih je skrivnostni Avstrijec ostal dolžan okoli 440 evrov.

"Račun bo plačalo podjetje s Cipra. Ne sprašujte za podrobnosti, ker sem tajni agent in zame ve le en človek." Tako se je moški, ki se je predstavil kot avstrijski državljan Tomasz Stachurski, poskušal plačilu računa izogniti v hotelu Amfiteater v Pulju, poroča hrvaški portal 24sata. V hotelu je ostal dolžan slabih 150 evrov. V sobi naj bi sicer le jedel, ni pa v njej spal ali uporabljal kopalnice. "V sobo je naročil večerjo z najdražjo hrano in pijačo," so po pisanju portala izvedeli v hotelu Amfiteater.

Hkrati se je skrivnostni Avstrijec z drugim potnim listom in drugim imenom prijavil v hotel Riviera. Predstavil se je kot svetovalec investitorja iz Izraela, ki bo obnovil hotel. "Rekel je, da je tu inkognito. Račun je znašal slabih 300 evrov, samo za telefon jih je zapravil 80," pa je povedal direktor hotela Riviera Aldo Faraguna.

Morebitnega tajnega agenta zdaj išče policija, še poroča portal.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.