Svet
9728 ogledov

Avtobus trčil v tovornjak, najmanj štirje mrtvi

Srbska policija
Šest je poškodovanih, nekateri so v življenjski nevarnosti.

Srbski mediji poročajo o hudi prometni nesreči, ki se je zgodila zjutraj ob 6.45 na cesti Kušumlija-Prokuplje pri mestu Barlovo. V nesreči, v kateri je prišlo do trčenja avtobusa s tovornjakom, so umrle štiri osebe. 

Telegraf.rs poroča, da so policija in gasilci po prihodu na kraj nesreče, v kateri je zagorel avtobus, našli zoglenela trupla. 

Po prvih informacijah se je nesreča zgodila, ko je avtobus z desetimi potniki iz neznanega razloga zapeljal na nasprotno stran vozišča in trčil v tovornjak, ki je pravilno pripeljal v nasprotni smeri. 

Avtobus se je po trčenju vnel in v celoti pogorel. Znotraj avtobusa so našli tri zoglenela trupla, četrta žrtev nesreče je voznik tovornjaka. 

Po poročanju Blic.rs je bilo na avtobusu deset potnikov, od katerih jih je šest težje poškodovanih. Gasilci so jih uspeli izvleči iz avtobusa, nato so jih z reševalnimi vozili prepeljali v bolnišnico.

Nekateri med njimi so v življenjski nevarnosti, zato obstaja možnost, da bo število žrtev še večje.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • blayo 12:25 30.april 2019.

    Hmm, pomoje bi bilo bolje pisati takrat kadar ni nobene nesreče... bo manj dela s tem in bo več cajta za pisat trače :)))