Svet
3 ogledov

Avtobus zapeljal v Seno

(Foto: Youtube) Žurnal24 main
V Parizu se je zgodila nenavadna avtobusna nesreča. Avtobus je namreč iz neznanega vzroka pri Eifflovem stolpu zapeljal v reko Seno. Pri tem na srečo ni bil nihče poškodovan.

51 avstrijskih turistov in dva voznika so namreč le nekaj minut pred nesrečo zapustili avtobus in se odpravili na ogled kabareta.

Medtem pa je avtobus, ki je bil parkiran na parkirišču ob pariški reki, zapeljal proti nasipu in se potopil v reki. Eden izmed voznikov je dejal, da ne ve, zakaj so vozilu popustile zavore, saj je zagotovo uporabil ročno zavoro.

Ob potopu avtobusa je nastal velik val, ki je udaril ob bližnje ladje, a potnikov na srečo ni poškodoval. Ko so na kraj dogodka prispeli gasilci in policisti, je bil avtobus skoraj že ves pod vodo.

Turist, ki je snemal nesrečo, je za francoski časnik Le Figaro dejal, da je slišal, kako je avtobus zlomil varovalno ograjo. Ko pa je vklopil kamero, pa se je vozilo skoraj že v celoti potopilo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.