Svet
16 ogledov

Babica rodila svoje vnuke

Susie Kozisek youtube.com
Ker je hčerka bolna, je njene otroke rodila njena 53-letna mati.

Susie Kozisek iz Iowe je svoji hčerki Ashley, ki ima pljučno hipertenzijo in zato ne more zanositi, rodila že tri otroke, nazadnje dvojčici Hallee in Hadlee. Kozisek je bila hčerkina nadomestna mati že pred dvema letoma. Tudi takrat se je družina razveselila deklice, ki so jo poimenovali Harper.

Nadomestne matere z otroki, ki jih rodijo, ponavadi niso v krvnem sorodu, saj jim vsadijo jajčeca biološke matere. Ta pred tem oplodijo s spermo očeta. "Za ta postopek sem slišala v neki pogovorni oddaji. Pozanimala sem se, ali bi lahko hčerki pomagala, če bi si kdaj zaželela lastnih otrok,“ je medijem povedala Susie, Ashley pa je svoja tri dekleta označila za blagoslov. "Z mamo sva si bili že prej zelo blizu. Vesela sem, da bo lahko s svojimi vnuki imela tako posebno vez,“ je izjavila mlada mamica, ki je bila med obema porodoma ob svoji 53-letni materi.

Zdravnik Jani Jensen pa je povedal, da je bila Susie kljub starosti odlična kandidatka za nadomestno mater. "Njene prejšnje nosečnosti so potekale brez težav. Bila je tudi odličnega zdravja,“ je izjavil in dodal: "To je dokaz prave materinske ljubezni. Ta mati je za svojo hčerko, da bi ta lahko imela biološke otroke, naredila zares izjemno stvar.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.