Svet
14 ogledov

Barack Obama spet zagledan v svetlolasko

Obama in Kolinda 24sata
Veselje Baracka Obame z nekdanjo hrvaško zunanjo ministrico Kolindo Grabar-Kitarovič na današnjem vrhu Nata je bilo več kot očitno. V njeni družbi je bilo prijetno tudi britanskemu premieru Davidu Cameronu.

Ameriški predsednik Barack Obama na vrhu Nata v Walesu ni umaknil oči s Kolinde Grabar-Kitarovič, poročajo hrvaški mediji. Svetlolasa Grabar-Kitarovičeva je močan vtis naredila tudi na britanskega premiera Davida Camerona.

"Ob prihodu v dvorano se je Obama nezainteresirano pozdravljal z moškimi udeleženci vse dokler ni zagledal Kolinde. Nasmešek in pogled poln ljubezni, govorijo več od besed," poroča 24sata.

Obami všeč svetlolaske?

46-letna Kolinda Grabar-Kitarovičće nekdanja hrvaška zunanja ministrica, zdaj pa dela kot asistentka generalnega sekretarja Nata Andersa Rasmussena. Je prva ženska v zgodovini Nata, ki je bila imenovana na to mesto. Je tudi kandidatka za predsedniško mesto na prihodnjih volitvah na Hrvaškem.

Barack Obama očitno pada na svetlolaske, še ugotavlja 24sata in se sprašuje, kako se bo na moževo spogledovanja odzvala žena Michelle Obama. Ta naj bi bila precej vznemirjena že zaradi nedavnega flirta Obame z dansko premierko Helle Thorning, prav tako plavolasko. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.