Svet
1231 ogledov

"Bela hiša je dnevni center za starejše"

donald trump EPA
Republikanski senator Bob Corker je Belo hišo označil kot dnevni center za starejše.

Tako se je odznal na Trupov napad. "Sramota, da je Bela hiša postala dnevni center za starejše. Očitno nekoga danes ni zjutraj ni bilo v službo," je napisal na Twitterju.

Pred tem ga je Trump po njegovi napovedi, da prihodnje leto ne bo kandidiral, napadel v seriji tvitov, češ da ga je moledoval, naj ga podpre in da mu je rekel ne ter da ga je prosil, da bi bil rad zunanji minister, a ga je prav tako zavrnil. S tem je razložil, zakaj Corker nerga in stoji na poti Trumpovim čudovitim načrtom. "Ni imel poguma, da bi kandidiral," je še tvitnil Trump.

Corker, ki je v senatu predsednik odbora za zunanjo politiko, je Trumpa kritiziral že avgusta, prejšnji teden pa je dejal, da državo pred kaosom varujejo le trije ljudje: državni sekretar Rex Tillerson (ki bo predvidoma odstopil oziroma ga bo Trump razrešil, saj ga je kritiziral), obrambni minister James Mattis in vodja kabineta John Kelly, poroča Independent. 

dezurni@zurnal24.si 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.