Svet
14 ogledov

Belgijska policija išče še enega napadalca

Teroristični napadi v Bruslju EPA
Francoski Le Monde in belgijska televizija RTBF sta objavila, da je v napadu na podzemno železnico v Bruslju sodeloval še en napadalec. Posnele naj bi ga nadzorne kamere, moški naj bi s seboj nosil veliko torbo.

Moški z veliko tobro, ki so ga posnele nadzorne kamere v podzemni železnici, bi lahko bila druga oseba, ki jo išče belgijska policija, poleg moškega v beli jakni in s črnim klobukom, ki se vidi na posnetkih nadzornih kamer na letališču Zaventem.

Doslej je veljalo, da je v napadu na podzemno železnico sodeloval le Khalid el- Bakraoui, zdaj pa se zdi, da je imel še vsaj enega pomočnika. Belgijska policija v zvezi s preiskavo ne daje informacij, potrdili so le, da iščejo še enega potencialnega napadalca s podzemne železnice.

Informacije o napadalcih so si do tega trenutka še precej nasprotujoče; potrjeno je, da sta kot terorista identificirana brata Bakroui. Eden od njiju se je razstrelil na letališču, drugi na podzemni železnici.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.