Svet
6 ogledov

Berlusconi jokal kot deklica

Solze ponosa. (Foto: EPA)
1/2
Žurnal24 main
Izraelski premier je v parlamentu povedal zgodbo o materi Silvia Berlusconija. Razvpiti italijanski premier je bil ganjen do solz.

Da je mama ena izmed najpomembnejših oseb v njegovem življenju, Silvio Berlusconi ni skrival nikoli. Tokrat ga je zgodba o njej spravila v jok.

Izraelski premier Benjamin Netanjahu je med obiskom Berlusconija v knesetu vse zbrane navdušil z zgodbo o mladi Italijanki, ki je v času druge svetovne vojne rešila življenje mladi Judinji.

Berlusconi je prikimal vsaki njegovi besedi, ko pa je Netanjahu dejal, da je pogumni Italijanki ime Rosa in da je njen sin prav italijanski premier, se Berlusconi niti ni več trudil zadrževati solz. Posnetek si oglejte v zavihku video.

Toplo, topleje
Berlusconi je bil v Izraelu na tridnevnem obisku. Odnosi med državama so glede na besede premierjev izjemno dobri.

Berlusconi se je celo zavzel za vstop Izraela v Evropsko unijo in zatrdil, da je varnost te države za Italijo ''etični in moralni imperativ''.  Netanjahu se mu je z enako prijaznimi besedami zahvalil za podporo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.