Svet
7 ogledov

"Berlusconi mi je pomagal najti boga"

(Foto: Reuters) Žurnal24 main
Nemška igralka italijanskega porekla Sabina Began je v intervjuju za italijanski radio dejala, da je Berlusconi velik vernik in da ji je on pomagal najti boga.

36-letna Beganova, z umetniškim imenom "Queen Bee" trdi, da je Berlusconiju pomagala organizirati "bunga bunga" zabave samo zato, ker je bil osamljen. Njene trditve, da ji je italijanski premier Silvio Berlusconi pomagal najti boga, pa so, kot poroča Daily Telegraph mnoge šokirale.

"On je duhovni človek. Pomagal mi je najti celo usodo. On je vernik in zahvaljujoč njemu, sem tudi jaz postala vernica," je dejala igralka, ki ima na gležnju tetovažo v spomin na italijanskega premierja.

Berlusconi se sicer mora prihodnji teden zaradi afere Ruby spet pojaviti na sodišče, a kot je pred kratkim dejal, se sojenja ne bo udeležil, saj ima državne obveznosti v Bukarešti.

"Berlusconi ima rad boga, z njim se tudi pogovarja. Doma ima same križe... Kot oseba je zelo dober in je pravi vernik," je dodala. Njenim besedam pa italijanski radijski voditelj kar ni mogel verjeti, saj jo je večkrat prekinil in vprašal: "Šalite se, kajne?", "Ne morete biti resni?!".

"S Silvijom sva dobra prijatelja. Slišiva se vsak dan. Obožujem ga! Rada ga imam! On je tako topla oseba, ki je vedno pripravljena pomagati," še pravi igralka. Berlusconi ji je tako dal še svojo številko mobitela, če bi potrebovala pomoč.

"Ljudje ga radi poslušajo, ker je duhovit, on pa dela cele dneve in noči. Kljub temu on pozitivno gleda na življenje. Enkrat me je vprašal, če bi ga še imela rada, če bi bil na invalidskem vozičku. Rekla sem mu, da bi ga naokoli vozila z zadovoljstvom," pravi Beganova. Ob tem je še zatrdila, da se na zabavah ni dogajalo nič seksualnega. "Bili smo samo prijatelji. Jedlo, pilo in plesalo se je in nič drugega".

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.