Svet
27 ogledov

Berlusconi na obisku še na striptizete

Italijanski premier je dejal, da je po ločitvi prejel že številne ženitne ponudb Žurnal24 main
Na uradnem obisku v Braziliji naj bi si italijanski premier Silvio Berlusconi ogledal še nastop šestih brazilskih erotičnih plesalk. Šlo naj bi le za ogled folkornega plesa.

Potem ko se je Berlusconi opravil uradna srečanja z brazilskimi poslovneži in predsednikom države Luizom Inaciem Lulo da Silvo si je ogledal še lepše plati Brazilije, piše Daily Telegraph. Najel naj bi šest striptizet oziroma plesalk ob drogu. Plačal naj bi jim prek tisoč evrov ter obljubil delo na eni od svojih televizijskih postaj.

Iz Berlusconijevega kabineta so potrdili, da si je italijanski premier ogledal plesno predstavo, a je šlo le za prikaz tradicionalnih brazilskih plesov. Ena od plesalk, 28-letna Alexandra Valenca, pa je medijem razkrila, da je morala za premierja odplesati erotičen ples v njegovem naročju. Na Valencini spletni strani sicer piše, da je ena od pionirk brazilskega plesa ob drogu.

Kot je dejala, naj bi za Berlusconija plesala okoli 12 minut, nato pa je zapustila večerjo, medtem ko so se ostala dekleta še naprej zabavala. Iz premierjevega kabineta so dekleta že obtožili, da zgolj iščejo pozornost.

Sicer pa je bil Berlusconi v svojem tipičnem razpoloženju in se je ponovno šalil, da bo doživel 120 let. Opisal je, kako se je tudi brazilski predsednik udeležil predstave, a je bil pri tem precej zadržan in se pri tem izgovarjal na svoj 35-letni zakon. „To je sicer res, a ko je to govoril, je imel v očeh nagajiv lesk,“ je na svoj značilen način Berlusconi razlagal novinarjem v São Paolu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.