Svet
9 ogledov

Berlusconi nag sredi orgije

(Foto: Reuters) Žurnal24 main
Italijanski mediji poročajo o fotografijah, na katerih naj bi bil premier Silvio Berlusconi gol sredi orgije z mladimi dekleti. Posnetke naj bi hranila mafijska organizacija kamora, ki jih namerava prodati.

 

V sredo bodo tožilci v Milanu uradno zahtevali, da Berlusconija obtožijo zaradi domnevne vpletenosti v mladoletno prostitucijo. Berlusconi se sojenja ne boji.

Do fotografij, na katerih naj bi bil predsednik vlade Silvio Berlusconi nag sredi orgije z mladimi dekleti, naj bi se po poročanju italijanskih medijev dokopala mafijska organizacija kamora, ki želi fotografije prodati najboljšemu ponudniku.

"V Neapelj so prispeli predstavniki enega od najpomembnejših italijanskih tednikov, da bi od podzemlja kupili Berlusconijeve fotografije, na katerih je predsednik gol," je v intervjuju za časopis Il Mattino izjavil razvpiti italijanski fotograf Fabrizio Corona.

Zaradi izrečenih besed bodo Corono v sredo zaslišali na neapeljskem tožilstvu, objava spornih fotografij pa bi po mnenju mnogih lahko spremenila usodo in politično zgodovino Italije.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.