Svet
13 ogledov

Berlusconi recitiral pesmi, ne pa seksal

Silvio Berlusconi (Foto: Flynet/JLP) Žurnal24 main
Danes bi se moralo začeti sojenje Silviu Berlusconiju v primeru Ruby. Ker ga ni bilo na sodišče, so sojenje prestavili na 31. maj.

Premier Silvio Berlusconi je že v naprej napovedal, da ga ne bo na sojenje, saj ima v Rimu druge obveznosti. Manjkala je tudi Karima El Mahroug, ki jo svet pozna pod umetniškim imenom Ruby.

Sojenje so po sedmih minutaj prestavili na 31. maj.

Odvetnica Ruby Paola Boccardi pa je povedala, da ne bo sodelovalo kot ena od tožnic Berlusconija, o čemer se je špekuliralo zadnje dni.

Berlusconi se sojenja danes ne bo udeležil z opravičilom, da nima časa.

Tožilstvo: divje bunga-bunga zabave
Tožilstvo trdi, da je 74-letni Berlusconi v svoji vili pri Milanu prirejal divje zabave, ki se jih je prijelo ime bunga-bunga. Med tem naj bi vsaj 13-krat spolno občeval s takrat še mladoletno prostitutko Ruby. V Italiji je prostitucija dovoljena, kaznivo pa je uporabljanje storitev mladoletnic.

Berlusconija obtožnica bremeni še, da je zlorabil svoj položaj, ko je poklical na policijo in Ruby spravil iz zapora.

ruby berlusconi Karima El Mahroug  | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Obramba: umirjene večerje
Tako Berlusconi kot Ruby zanikata, da bi imela spolne odnose. Premier trdi, da je obtožnica pretirana.

Obramba trdi, da je Berlusconi v svoji vili prirejal "elegantne" zabave in večerje, na katerih je 74-letnik recitiral pesmi ali pa s svojimi gosti gledal nogomet.

To naj bi potrdilo 78 prič, med katerimi so tudi štirje ministri. Obramba si želi, da bi v prid Berlusconiju pričala tudi filmski zvezdnik George Clooney in nogometaš Cristiano Ronaldo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.