Svet
21 ogledov

Berlusconi se boji, da bo obubožal

Silvio Berlusconi FameFlynet
Bivši italijanski premier ima veliko skrbi. Ena od njih je tudi, da ga bo preživnina bivše žene tako ožela, da bi obubožal.

Silvio Berlusconi mora namreč nekdanji ženi plačevati mesečno tri milijone evrov preživnine. "Vsak dan proti poldnevu se vprašam, ali je moja bivša žena že vstala, sicer mora pohiteti, da bo lahko popoldne potrošila 100.000 evrov," je potarnal na predvolilnem shodu v Palermu.

76-letnik se je od Veronice Lario ločil leta 2009. Larijeva je nato bivšega moža pred milanskim sodiščem tožila za nezvestobo in tožbo decembra lani tudi dobila. Ko mu je sodišče naložilo plačevanje rekordne preživnine, se je Berlusconi razglasil za žrtev "treh feminističnih in komunističnih sodnic".

Prepustil bi ji vilo

Po navedbah italijanskih medijev se Berlusconi pogaja za znižanje preživnine. 56-letni nekdanji ženi naj bi bil pripravljen prepustiti vilo pri Milanu, kjer sta skupaj s tremi otroki živela več kot 20 let, v zameno pa bi ji plačeval pol manj denarja.



Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.