Svet
20 ogledov

Berlusconi: svoje "bunga bunga" zabave bo lahko igral

Silvio Berlusconi EPA
Nekdanji italijanski premier Silvio Berlusconi bo svoje "bunga bunga" zabave zdaj lahko tudi igral. Razvpite zabave so namreč navdihnile proizvajalce družabnih iger, ki bodo konec tedna kot novi hit predstavili novo igro Bunga Republic.

Zabave "bunga bunga" nekdanjega italijanskega premierja Silvia Berlusconija so navdihnile proizvajalce družabnih iger. Konec tedna bodo v severnoitalijanskem mestu Modena na sejmu Play 2012 kot novi hit predstavili igro Bunga Republic.

Glavni cilj igralcev v družabni igri je, da svoje nasprotnike tako skorumpirajo, podkupijo in moralno pokvarijo, da na karierni lestvici dosežejo čim višje mesto.

Izraz "bunga bunga" je sicer dosegel svetovno prepoznavnost, ko so v javnost pricurljale podrobnosti iz zasebnega življenja medijskega mogotca. Berlusconi je povedal, da je izraz pobral pri pokojnem libijskem diktatorju, ki ga je uporabljal za svoj harem.

Petinsedemdesetletni Berlusconi se je zaradi spolnega odnosa z mladoletno Maročanko Ruby znašel pred sodiščem v Milanu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.