Svet
17 ogledov

Berlusconijeva dekleta bodo pela

(Foto: Epa) Žurnal24 main
Tri izmed obiskovalk Berlusconijevih zabav bodo predstavile pesem Vamos al Bunga Bunga. Besedilo naj bi napisal sam premier.

Dekle Marysthell Polanco, nekoč redna obiskovalka bunga-bunga zabav pri italijanskem premierju Silviu Berlusconiju, bo skupaj s še dvema dekletoma javnosti predstavila pesem z naslovom Vamos al Bunga Bunga. Besedilo zanjo naj bi napisal sam Berlusconi.

"Ko gre za pisanje besedil pesmi, je prav zabaven," je v intervjuju za italijanski radio o premierju povedala Polancova. V pesmi bo na šaljiv način opisana premierjeva rezidenca v Arcori. V uspeh pesmi dekle ne dvomi, saj meni, da "Italijani obožujejo tovrstne zadeve".

Prisluškovali njunim pogovorom
Milanski preiskovalci so v zadnjih mesecih v okviru preiskave prisluškovali telefonskim pogovorom med Polancovo in Berlusconijem. Vsebina pogovorov je kasneje pricurljala v javnost. "Očitajo mi, da sem premierja nagovarjala z 'najdražji'. Ampak saj to ni nikakršen zločin. Ljubezen je vendarle najlepša možna stvar," je razkrila Polancova.

Včeraj se je sicer v Milanu začel sodni proces proti Berlusconiju zaradi spolnih odnosov z mladoletno prostitutko in zlorabe položaja. Premier in Ruby se na sodišču nista pojavila, obravnavo pa so preložili na 31. maj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.