Svet
5 ogledov

Berlusconijeva Ruby se bo poročila

Maroška lepotica se bo očitno zresnila prej kot 74-letni italijanski premier. (F Žurnal24 main
Maročanka Ruby, ki se je kot mladoletna prostitutka zabavala v vili italijanskega premierja Silvia Berlusconija, se namerava poročiti.

Maroška prostitutka, ki naj bi ji italijanski premier plačal za spolni odnos, ko je bila še mladoletna, se namerava še ta mesec poročiti z italijanskim menedžerjem diskoteke v Genovi Luco Rissom.

Sedaj 18-letna Ruby, katere pravo ime je Karima El Mahroug, je za časnik La Repubblica napovedala, da se bo z 41-letnim partnerjem v naslednjih treh tednih poročila civilno, junija pa še cerkveno. Po poroki naj bi se hči priseljencev, ki živijo na Siciliji, posvetila predvsem šolanju in zaključila visoko šolo za psihopedagogiko.

Ruby so aretirali maja lani zaradi kraje, za njeno izpustitev iz zapora pa je posredoval Berlusconi osebno, ki naj bi se policistom pri tem celo zlagal, da gre za nečakinjo egiptovskega predsednika Hosnija Mubaraka.

Komaj čaka proces
Milanski tožilci trenutno zaključujejo z zasliševanjem prič in zbiranjem dokazov, da je premier Berlusconi plačal za spolni odnos z mladoletno Ruby. Ta je sicer poudarila, da ni zaskrbljena zaradi preiskave, saj je le priča, pri čemer je dodala: "Kar ne morem dočakati, da se proces začne."

Poleg tega je Ruby, ki naj bi še kot mladoletna od februarja do maja lani živela v Berlusconijevi milanski rezidenci, na vprašanje, ali meni, da Berlusconija čaka sodni proces in morebitna obsodba, odgovorila, da je to njegov problem.

Po njenem mnenju je Berlusconijev največji problem osamljenost, ki jo poskuša premagati s kupovanjem naklonjenosti. "Sam je in bori se proti osamljenosti, nekako tako kot to delam jaz. Jaz plačam, da si pridobim naklonjenost očeta, on pa plača mladim ženskam," je še poudarila.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.