Svet
10 ogledov

Berlusconijeva zaročenka se predstavi

Silvio Berlusconi z ženskami Reuters
"V ljubezni leta niso pomembna," zatrjuje 20-letna Katarina Knežević, Črnogorka, ki trdi, da je Berlusconijeva zaročenka.

Katarina Knežević trdi, da sta z Berlusconijem par od leta 2009, ko ji je bilo komaj 18 let. "Izredna oseba, kot je on, bi lahko imela sto let, a bi me vseeno osvojil na isti način," je dejala. Spregovorila je za italijanski časnik La Repubblica. Kljub temu, da ju mediji še niso fotografirali skupaj, naj njuna zveza ne bi bila skrivnost.

Katarina in njene sestre so postale znane javnosti, ko so se razširile govorice, da naj bi ga izsiljevale. Njihov adut naj bi bili posnetki orgij v njegovi rezidenci v Milanu. Najstarejša med sestrami naj bi zahtevala in dobila precejšnjo vsoto denarja. Njihovo početje je razkrila Maročanka, ki se je redno udeleževala Berlusconijevih zabav.

Kneževićeva je takšna namigovanja sedaj zanikala. "Izsiljevanje? Laži. Punce so zavistne in si želijo biti na mojem mestu. Ker ne morejo biti, govorijo vse mogoče. Nikoli nismo ne jaz ne moji sorodniki izsiljevali Silvia." Zanikala je, da naj bi jo Berlusconiju predstavila sestra, pa tudi to, da je njen brat v zaporu.

Želela ga je

V Črni gori naj bi se še vedno spominjali Berlusconijevega obiska v Podgorici marca 2009. Sestri dvojčici Katarina in Kristina sta si namreč na vsak način želeli priti na večerjo, a so ju zavrnili, ker sta bili mladoletni in nista govorili italijansko. "Berlusconi se mi je vedno zdel očarljiv in želela sem ga spoznati. Nato se je to zgodilo v Italiji," je pojasnila.

Katarinine sanje so se uresničile. V SMS-sporočilu prijatelju je zapisala, da je najmočnejša ženska na svetu.

Komentarjev 3
  • Stolp 09:15 30.september 2011.

    Joj Katarinca ne čvekej ker vemo, da si skupi z njim samo zaradi keša. Ja on bi bil lahko tudi sto let star samo da ma keš. Brez njega ga ne bi nobena povohala že zdaj.Sicer nimam nič ...prikaži več proti njegovemu 'razgibanemu' zasebnemu življenju ampak če bi se to vsaj pozitivno pokazalo pri njegovem vodenju države.

  • gec 20:39 29.september 2011.

    Vaš komentar smo odstranili, ker ste kršili naš kodeks komentiranja: http://www.zurnal24.si/pravno-obvestilo#kodeks_komentiranja Uredništvo zurnal24.si

  • privat 19:27 29.september 2011.

    kaj temu perutninarju sploh ustane??' Umetni čekani...kost v penisu..ja če maš denar