Svet
71 ogledov

Bik v Pamploni poškodoval tri ljudi

tek pred biki Youtube
Dva Španca in ameriški turist so po teku pred biki na slavni ulici Pamplona pristali v bolnišnici.

Trije udeleženci teka se trenutno zdravijo v bolnišnici, po tem, ko se jih je lotil petstokilogramski bik. Množico je preganjalo šest bikov, ko se je eden od njih nenadoma ločil in se spravil na 20-letnega Američana ter na 31-letnega in 42-letnega Španca. Še posebej jo je skupil eden od Špancev, ki ga je bik naokoli premeteval skoraj 30 sekund. Pred hujšimi ranami so ga rešili drugi tekači, ki so bika vlekli za rep, nesrečnega Španca pa so nato odvlekli stran. Kako se ga je bik lotil, si oglejte v zgornjem videu.

Američan, kateremu je bik rogove zaril v trebuh, se trenutno še vedno zdravi v bolnišnici in je zaenkrat stabilen. V bolnišnici pa so pristali še trije ljudje, ki so se poškodovali med padci in jih je med tekom poteptala množica. Zdravniki so sporočili, da nihče od šestih, ki so jih zaradi festivala sprejeli v bolnišnici, ni v smrtni nevarnosti.

Sicer pa se vsako leto na tem festivalu poškoduje na ducate ljudi, večinoma zaradi padcev in spotikanj. Biki pa so od začetka štetja smrtnih žrtev, leta 1924, ubili že 15 ljudi. Nazadnje je to enemu od njih uspelo pred štirimi leti, ko je na rogove nabodel 27-letnega Španca in mu prebodel vrat, srce in pljuča.

Komentarjev 4
  • Boschtjan Zupanchich 07:49 13.julij 2013.

    Bolniki bedni pokvarjeni , ... kot da nimajo dovolj dela z reševanjem Krize, v katero so Zabredli - Delno Tudi zaradi Takelih Nasilnih "igric" ! Upam, da se ji m kaj Kmalu Posveti , da Zdaj Ni več čas za ...prikaži več takele neumne norčije - bedarije . Očitno še Ni Dovolj Resnosti v tem narodu .

  • Boschtjan Zupanchich 07:47 13.julij 2013.

    PODPIS !!! To Je Samo še En Dokaz, v kako Bolano-Pokvarjeno "civilizacijo" se je pogreznilo (razvilo) Človeštvo . Tudi zaradi Takih "odklanjanj" od Stvarnikovega Načrta, Bo Postala zdajšnja Kriza Človeštva Neznansko Hujša . Vse Dokler se Človeštvo ne Sprepobrne in ...prikaži več tako Poboljša. Da mu takele neumne norčije niti na kraj pameti ne padejo več . Šele Potem Bo Prišla Obljubljena Nova Doba. Amen. Lp do tedaj .

  • Oxxo 22:28 12.julij 2013.

    BRAVOOOO!!! Za BIKA! še premalo ljudi je dobilo batine od kopit in rogov... PRIVOŠČIM!!! Kdor muči živali sam ni vreden svojega življenja!