Svet
284 ogledov

"Bil je eden najboljših delavcev"

naslovnice srbskih medijev EPA
Mama morilca 15-letne Tijane pristala na cesti. Njegov šef pravi, da je bil eden najboljši delavcev in da so nad razpletom šokirani.

Makivija Đurić, mati Dragana Đurića, ki je priznal, da je ubil Tijano Jurić, mora na cesto. Njen najemodajalec ji je namreč sporočil, da se mora čim prej izseliti. Na vprašanje, kaj bo storila sedaj, je za Blic dejala: "Na ulico, ostane pa še Sava ..." 

Makivija ne more verjeti, da bi njen sin lahko storil kaj takega, saj je bil vedno miren in zaprt vase. Če je res ubil Tijano, pa mora nositi posledice. "Vse, kar sem imela, sem vložila vanj. Ne vem, kaj se mu je zgodilo. Skupaj sva se vrnila iz Zrenjanina, kamor je pred tem šel na dopust k sestri, kaj pa je počel v Bajmoku, ne vem. Zadnjih nekaj dni je bil bolj tiho kot ponavadi, na vprašanje, kaj mu je, pa je odgovarjal, 'nič, mama,'" je v joku dejala osumljenčeva mati. 

"Bil je eden najboljših delavcev"

Lastnik klavnice, v kateri je bil zaposleni Đurić, Vojislav Janošević je za srbske medije povedal, da je osumljeni zanj delal od leta 2012 in da ni z njim imel nikakršnih težav. Nasprotno, bil je eden najboljših delavcev. 

"Delal je v klavnici, v proizvodnji in bil je eden najboljših delavcev, marljiv, skrben. Še v sanjah ne bi pomislil, da bi lahko storil kaj takega. V službo je prihajal pravočasno in vedno je dajal vtis mirnega velikana," je dejal lastnik.

Na nič slabega niso pomislili niti, ko ga je prišla iskati policija. "Mislil sem, da ga iščejo zaradi avtomobila, ki ga je pred kratkim kupil, da je bilo s tem nekaj narobe. Šli so gor in ga aretirali, a niso nič rekli, zakaj. Šele kasneje sem iz medijev izvedel, da ga obtožujejo za umor dekleta iz Bajmoka in verjemite mi, da sem bil nad novico šokiran," je povedal. 

V šoku so tudi drugi zaposleni. "Cela Srbija joče za to deklico, kaj šele mi, ki smo delali z njenim domnevnim morilcem. Ko smo slišali, da so jo našli mrtvo in da jo je ubil Dragan, ni bilo enega med mojimi 43 zaposlenimi, ki ne bi jokal. Če je kriv, mora odgovarjati, saj je to, kar se je zgodilo Tijani grozljivo," je še dodal. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.