Svet
11 ogledov

Bivšemu šefu darovala ledvico

Zdravnik Reuters
Susan Preston iz ameriške države Indiana je darovala ledvico nekdanjemu šefu Bruceu Doddsu. "Njen dar pomeni vrnitev normalnega življenja," je dejal Dodds.

Tako Prestonova kot Dodds te dni še okrevata po operaciji, ki se je zgodila 7. decembra lani. Tri tedne po posegu je nekdanji šef Prestonove za Palladium-Item dejal, da lahko po treh letih spet normalno okuša hrano in da ne bo več potreboval dialize. "Njen dar pomeni vrnitev normalnega življenja," je dejal.

Dodds tako s svojo soprogo že načrtuje, kako se bosta spet lahko gibala v naravi, kar sta pred okvaro njegovih ledvic pogosto počela. Veseli se tudi druženja s svojim vnukom in februarskega rojstva novega vnuka. "Vesela sem, da sem lahko pomagala dedku Bruceu," je ob tem dejala Prestonova.

"Neverjetno je, da se nekdo, ki ni povezan z našo družino, odloči za kaj takega," je dejala Doddsova hčerka Lara. Njen oče je namreč tri leta čakal na transplantacijo organa. Medtem se je za donacijo javila Prestonova – po preiskavah se je izkazalo, da je primerna.

"Moj zdravnik pravi, da je moral biti res dober šef," pravi Prestonova v smehu. Dodds je Prestonovo zaposlil kot administratorko na Earlham Collegu pred osmimi leti. Skupaj sta delala pet let oziroma dokler se Doddsu ni okvarila ledvica.

Komentarjev 2
  • Slovenijaje Kriminal 11:25 02.januar 2012.

    Ivan Kramberger ali...Ivek sem jaz...Ivek si ti...Iveki smo mi vsi !!! PRAVICA DO RESNICE DANES !!! Resnica o komunisticnih zlocinih napram "Slovenskemu" in Hrvaskemu narodu dan danes !!! KAJ IMATA KRAMBERGER IN VUKOVAR SKUPNEGA...ZAKAJ SITUACIJA KOT JE V "SLOVENSKI" DRZAVI...KDO ...prikaži več SO "SLOVENSKI" IN HRVASKI POLITIKI...v google vnesite tekst "Ivan Kramberger ali...Ivek sem jaz...Ivek si ti...Iveki smo mi vsi"....http://smrtkomunizmusvobodanar­odu.blogspot.com/http://iveksemsismovsi.blogspo­t.com/V Anglescini(kniga).http://myshortbiography.blogspot.com/

  • privat 09:06 02.januar 2012.

    to so kadri...ko ti tudi ledvico da!! Premalo je delati po 15 ur na dan za šefa in minimalno plačo...treba je tudi organe šenkati...živel fašizem?...:(