Svet
17 ogledov

Blagajničarka jo je ganila do solz

Alisen Booth z otrokoma nakupuje Facebook
Alisen Booth je s svojim otrokom, ki ima avtistično motnjo, obiskala supermakret, kjer jo je do solz ganil odziv blagajničarke ob nemirnem dečku.

Nakupovanje z dvema otrokoma je teklo "gladko", dokler niso prišli do blagajne, ko je starejši Hank, ki ima težave zaradi avtizma, postal zelo nemiren. Odziv blagajničarke je Alisen tako ganil, da je, ko je zaključila nakup, v avtu zajokala.

Blagajničarka je namreč Hanku dopustila, da je sam poskeniral vse artikle, ki so jih naložili v voziček ter ga tako pomirila. 

Njeno zgodbo je na Facebooku všečkalo več kot dvajset tisoč ljudi, navdušenih nad dobroto in strpnostjo blagajničarke. 

Deček je sam skeniral izdelke

"Danes sem bila v trgovini Trader Joe's. Hank se ni obnašal najbolje," je zapisala na svojem FB profilu. "Bilo mi je precej nerodno. Blagajničarka je to opazila. Hanku je dovolila, da je sam skeniral izdelke in jih postavil v vrečko. Podarila mu je tudi nalepkice."

A to po besedah Boothove ni najpomembneje. "Podarila mu je svoj čas," je zapisala. "Ko smo prišli v avtomobil, sem začela jokati. Še nihče do sedaj v javnosti ni naredil nečesa tako lepega in dragocenega za mojo družino, ko je bil Hank zraven. Spremenila in polepšala nam je razpoloženje za ves dan. Vedno ji bom hvaležna, besede niso dovolj, da to opišem."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.