Svet
20 ogledov

Blondinka in testosteron potopila križarko?

Domnica Cermotan
1/4
Youtube
Vse kaže, da bi lahko nesrečo križarke Costa Concordia pojasnila, če ne celo preprečila 25-letna Domnica Cemortan. Italijanska policija jo intenzivno išče, saj naj bi nesrečo povzročilo kapitanovo šopirjenje pred mlado plavolasko.

Po pripovedih prič je le nekaj minut pred nesrečo 52-letni kapitan Costa Concordie Francesco Schettino večerjal v družbi 25-letne plesalke in prevajalke iz Moldavije Domnice Cermotan. Italijanska policija sumi, da se je kapitan namesto upravljanju ladje posvečal mladi potnici in tako ni mogel videti, da ladja pluje naravnost proti čerem.

Domnica je sicer delala kot prevajalka v podjetju Concordia, a je bila tokrat na ladji v vlogi potnice, saj je bila na počitnicah.

Ladja proti čerem, kapitan prešerno razpoložen

Eden od preživelih potnikov Angelo Fabri je policiji opisal večerjo kapitana in Domnice: "Kapitan je bil oblečen v temen suknjič, dekle je bilo precej mlado, sprva sem mislil, da je njegova hčerka. Bila je vitka, svetlolasa in oblečena je bila v črno obleko brez rokavov. Smejala sta se in očitno sta bila dobro razpoložena." Kapitan je po besedah prič pil vino, poroča Daily Mail, kar je v nasprotju z njegovo izjavo, da se alkohola ni niti dotaknil.

Domnica in Schettino sta bila po besedah prič tudi skupaj na kapitanskem mostu, ko se je zgodila nesreča. Domnica je nesrečo zagotovo preživela, saj ima policija posnetek televizijske ekipe, ki je snemala izjave preživelih, in med njimi je bila tudi izjava Domnicove, v kateri je branila kapitana ladje.

Komentarjev 2
  • zlatane 21:26 20.januar 2012.

    tale bo dobil tolko resta, da ko pride ven, ga zaradi starosti več ne bo nobena ponucala, zagotovo

  • Filipka 13:18 20.januar 2012.

    Tipično za makaronarje, vino in ženske na prvem mestu, potem pa vse ostalo!