Svet
6492 ogledov

BMW s polno hitrostjo trčil v stoječe vozilo, umrli dve osebi

Prometna nesreča med Krkom in Malinsko 24sata/bralec
V nesreči sta bila udeležena vlečno vozilo in BMW, ki je bilo uničeno do neprepoznavnosti.

Včeraj je na hrvaški avtocesti A3 pri Novi Gradiški prišlo do silovite nesreče, v kateri sta umrli dve osebi, tri pa so bile poškodovane. Kako huda je bila nesreča, pričajo tudi posledice, ki so vidne še danes.

V nesreči sta bili udeleženi dve vozili, vlečno vozilo avstrijskih registrskih oznak ter črn BMW, prav tako tujih oznak. Vlečno vozilo je prevažalo tovornjak, ko je vanj s polno hitrostjo trčil BMW. Ta je bil uničen do neprepoznavnosti, poroča hrvaški portal Jutranji.hr.

V nesreči naj bi umrli mama in hči

Na travnati površini ob cesti je tako še vedno moč videti kose pločevine, ki so ostali od črnega BMW-ja. Sodeč po sledeh na kraju nesreče, je vlečno vozilo najverjetneje obstalo na odstavnem pasu, ko je vanj trčil BMW. Slednjemu se je odtrgala guma, ki se je zataknila pod prikolico tovornega vozila. Portal Index.hr je neuradno izvedel, da naj bi v nesreči umrli mama in hči iz Turčije, med poškodovanimi pa sta dva otroka in voznik osebnega avtomobila. Voznik vlečnega vozila v nesreči ni utrpel hujših poškodb.

Kaj točno se je sicer zgodilo minulo noč na avtocesti, še ni jasno, saj policija še nadaljuje s preiskavo. Na kraj nesreče so prihiteli tudi gasilci, ki so iz uničenega BMW-ja izvlekli poškodovanca, pripadniki nujne medicinske pomoči pa so ju odpeljali na zdravljenje v bolnišnico v Novo Gradiško.

Na bencinski servis prišla okrvavljena ženska

Zaposleni na bližnjem počivališču Lužane so novinarjem portala dejali, da je med nočno izmeno na bencinski servis prišla okrvavljena ženska. "Naletela je na nesrečo in pomagala revežem. Pri nas se je ustavila, da bi si sprala kri," so povedali. Dodali so še, da jim je priča povedala, da je bilo tovorno vozilo v času nesreče prižgano. Ali informacija drži, bo sicer pokazala policijska preiskava.

Promet je sicer zjutraj potekal po obeh pasovih, vlečno vozilo pa je zjutraj še vedno stalo na odstavnem pasu.

*Slika je simbolična

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 6
  • Idioti 12:59 27.julij 2023.

    Vsako potovanje oz. vožnja , ki je daljša od 8 ur vožnje, ne glede na prevožene km, je za amaterje življensko nevarna, sploh pa če ne gredo na vožnjo normalno naspani .To normalno naspan, pa ne gre skoraj nobeden. Za ...prikaži več dolgo vožnjo , je potrebno spakirati en dan prej in ko se zjutraj zbudiš, odpelješ v isti uri . Za tiste , ki vozijo ponoči pa morajo prej obrniti ritem spanja . AC pri tem skrajšuje teh 8 ur , kajti vožnja praktično ni vožnja ampak živi dolgčas in izguba koncentracije že po 4 urah.

  • munja 14:47 25.julij 2023.

    Zdaj pa ne vem več ali je s temi avti kaj narobe ali s tistimi, ki jih vozijo.

  • Avatar MK_KING
    MK_KING 11:35 25.julij 2023.

    BMW-jisti divjajo zmer 200 na uro. Tale voznik, ki si je ubil družino je doživel največjo kazen. vozniki bmw-jev, vzemite na znanje, da niste vsemogočni. Še Senna je umrl v avtu pa je bistveno bolje vozil od vas.