Svet
3 ogledov

Bo bolezen preprečila iskanje male Maddie?

Starša še vedno upata, da je Maddie živa. Žurnal24 main
Upanje, da bi detektivi, ki iščejo Madeline McCann, prišli na novo sled, je izpuhtelo. Pedofil, ki bi ga morali zaslišati, je hudo bolan, zato se ne more pogovarjati z njimi.
Raymond Hawelett je obsojen pedofil, v času izginitve male Maddie je živel na Portugalskem in kar je še pomembneje, v tem času je bil v kraju Praia da Luz. Torej tam, kjer je izginila vsaka sled za Maddie.

Britanska detektiva Dave Edgar in Arthur Cowley, ki ju je najela družina McCann, pravita, da sta globoko razočarana. Hawelett sicer ni glavni osumljenec, a bi vendarle lahko povedal kaj o izginitvi deklice. "Odpotoval sem v Nemčijo v upanju, da bom zaslišal Raymonda Haweletta. Na žalost je to nemogoče," pravi Edgar.

Zahteval je denar

Hawelett naj bi bil po besedah njegovega odvetnika hudo bolan. Rak naj bi bil v zadnji fazi in zato ne more govoriti. Zanimivo pa je, da je bil v preteklosti pripravljen na sodelovanje, a je od McCannovih za to zahteval več tisoč funtov.

Že dve leti
Maddie McCann je pogrešana že od 3. maja 2007. Takrat je bila stara tri leta. V tem času se je pojavilo veliko teorij, kaj se je z njo zgodilo, a so vse preiskave do zdaj pripeljale v slepo ulico.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.