Magazin > VIP
1204 ogledov

Bo Bratuškova zdaj bolje spikala ingliš?

bratušek youtube.com
Po intervju za CNN so na našo predsednico vlade zaradi njenega znanja angleščine letele negativne in hudomušne opazke. Bratuškova si jih je očitno vzela k srcu …

Alenka Bratušek je voditelju CNN Richardu Questu poskušala dopovedati, da Slovenija ne potrebuje pomoči, ampak le čas. Po svojem nastopu in norčevanju iz njene angleščine pa je premierka očitno spoznala, da sama potrebuje pomoč, zato naj bi si po pisanju portala Alpemedia vzela čas za tečaj angleščine.

V jezikovni šoli, ki naj bi jo obiskovala, ponujajo poseben program, ki se mu reče superučenje. To pomeni, da se učenec jezika uči s pomočjo hipnoze. To metodo je razvil Georgi Lozanov. Njegovi poskusni zajčki naj bi se na dan naučili kar 150 novih besed. "Jezika se boste učili zleknjeni v udoben naslanjač, kjer boste s pomočjo dihanja, poslušanja baročne glasbe in svetlobe prešli v alfastanje, v katerem so možgani najbolj dovzetni za učenje. Metoda se izvaja s pomočjo možganskega spodbujevalnika (mind-machine) in jo menda uporabljajo v Nasi. Enournemu poslušanju izbranega tujega jezika s pomočjo slušalk sledi aktiven individualni pouk s profesorjem, zatem se vaja ponovi. Koliko je metoda učinkovita, se še raziskuje, zanjo pa so se že odločili nekateri državni funkcionarji in (bivši) ministri, med njimi Zver, Simoniti, Drobnič in Vizjak," so superučenje razložili na spletni strani E-neo.si.

Po komentar smo se obrnili na kabinet predsednice vlade, a nam na pisna vprašanja niso odgovorili, v telefonskem pogovoru pa povedali, da o tečaju niso obveščeni.

Tečaj angleščine sicer predlagamo tudi prvaku SDS Janezu Janši.

Komentarjev 24
  • Scott 01:50 22.marec 2014.

    S takimi rdečimi in tigrastimi čevlji kot jih nosi, prostitutke v Hamburgu kar dobro služijo.

  • dragec 07:03 21.marec 2014.

    Ko so onanirali na sliko plešastega bandita

  • stela 05:49 21.marec 2014.

    Ah, dejte no....rada bi koga od vas slišala kako govori angl....je pa prav , da se gre učit...