Svet
11 ogledov

“Bojim se FB-zalezovalca”

FB-zalezovalec je hotel do soustanovitelja Facebooka Marka Zuckerberga tudi prek Žurnal24 main
Virtualno-resnično. Prepoved približevanja zalezovalcu Marka Zuckerberga.

Splet, ZDA. Pred dvema tednoma smo v rubriki E-life poročali o virtualnih zalezovalcih, zdaj pa se je to dejansko zgodilo prav soustanovitelju Facebooka Marku Zuckerbergu.

Prosim, pomagaj mi, potem sem zate pripravljen umreti. To niso samo besede ... Prihajajo iz mojega srca.
Manukonda piše Zuckerbergu.

Sodišče je zalezovalcu Pradeepu Manukondu (31) odredilo prepoved približevanja Marku Zuckerbergu, njegovi sestri Randi in njegovemu dekletu Priscilli Chan. Manukonda se jim zdaj ne sme približati na manj kot 274 metrov.

Od Facebooka do terase
Z vsemi tremi je namreč poskušal stopiti v stik prek Facebooka, jim grozil in se celo pojavil na terasi Zuckerbergove hiše, kjer ga je nato prestregla policija. Manukondu so izdali ustni opomin, ki pa očitno ni zalegel, saj je Zuckerberg znova stopil v stik s policijo, da mu je slab teden dni pozneje zalezovalec poslal pismo, tokrat ne virtualno in na domači naslov.

Zuckerberg se je zbal za svoje življenje, saj je med sporočili, ki mu jih je Manukonda pošiljal (enega od njih, ki ga je poslal Markovi sestri Randi, objavljamo zgoraj), napisal tudi, da je zanj pripravljen umreti, da je stvar resna, da mu zmanjkuje časa in da naj razume njegovo situacijo.

null | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.