Svet
82 ogledov

Boleča FedEx dostava monitorja

FedEx dostava Youtube
FedEx Express se je znašel v neprijetni situaciji. Njihovega zaposlenega so namreč ujele kamere med "dostavo" računalniškega monitorja - zalučal ga je kar čez ograjo na vrt, ne da bi prej sploh pozvonil.

Iz posnetka je jasno razvidno, da mu za paket ni prav nič mar. Čez ograjo ga je zalučal na vrt in odšel, ne da bi najprej sploh poskušal pozvoniti in počakal na prejemnika paketa.

Prejemnik je posnetek objavil na YouTubu in zapisal: "Tukaj je posnetek 'dostave' mojega monitorja. Žalostno je, da sem bil takrat doma, vhodna vrata pa so bila povsem odprta. Vse, kar bi moral storiti, je, da bi pozvonil. Zdaj bom moral monitor vrniti, saj je polomljen."

"Tako kot številni drugi, sem tudi sam pogledal video. V imenu podjetja, prosim, sprejmite moje opravičilo. Sram me je in nerodno mi je zaradi slabe izkušnje naše stranke. To je povsem v nasprotju z našimi vrednotami," je dejal podpredsednik FedEx Expressa Matthew Thornton in dodal, da so se s stranko že dobili in se ji opravičili. Kaj se je zgodilo z zaposlenim, ni znano. Povedal je le, da ne dela več s strankami in da ga bodo ustrezno kaznovali.

Komentarjev 2
  • Žurnalček 11:58 27.december 2011.

    Ja kdo mu je pa podpisal prevzem !

  • privat 09:05 26.december 2011.

    pravi pristop za minimalno plačo...minimalno delo za minimalno plačo!