Svet
187 ogledov

Bolnemu 19-letniku uresničili željo

Marko Perković Thompson Tomislav Grdenić
1/5
Pixsell
Hrvaški pevec Marko Perković Thompson je izpolnil željo 19-letnega Tomislava Grdenića iz mesta Vrbovec, ki so mu morali zaradi zastrupitve krvi odstraniti del lobanje.

Po prvem šoku, ko je Tomislav zagledal hrvaškega pevca, se ni mogel ustaviti pri zastavljanju vprašanj: koliko ima otrok, kako jim je ime, kdo mu piše besedila, katero pivo ima rad ... "Pišete zelo lepe pesmi," je pevcu, ki je znan tudi pod imenom Thompson, dejal 19-letnik. Vprašal pa ga je tudi, zakaj mu toliko pomeni obesek, ki ga vedno nosi okoli vratu, poroča hrvaški portal 24sata.hr.

"To je obesek Svetega očeta. Pravijo, da prinaša čudeže. Enega ti bom poklonil, ko te pridem drugič obiskat," je pevec dejal mladeniču in mu podaril zgoščenko in DVD z njegovim podpisom. Tomislav pa je pevcu podaril magnet s keramičnim srcem.

Medtem je Thompson pozorno poslušal, kako se je življenje najstnika lansko leto spremenilo, ko je po vnetju zoba dobil tako imenovano sepso (zastrupitev krvi), gnojno vnetje pa se je začelo širiti v možgane. Po desetih operacijah so morali nesrečnemu Tomislavu odstraniti del lobanje.

"Ti si pravi borec. Sedaj imaš novega prijatelja," je dejal Thompson na koncu obiska in poljubil roko mladeniča. "Pozdravite ženo in deklico," mu je še odvrnil Tomislav in ko je pevec že zapustil stanovanje, še dejal: "Nisem verjel, da bo zares prišel."

Komentarjev 3
  • Antonela Petrusic 21:38 23.september 2011.

    Kot 1. On ni USTAŠ ker je rojen 1966 (ustaši so bli 39-45. nauči se zgodovine) Kot 2. živimo v demokraciji in ti en zaostali državljan nemoreš nič :) aja pa ono kaj bi naj domnevno on pel ne poje ...prikaži veče on ampak Joško Tomičić...

  • heavyd 10:57 10.september 2011.

    Sramota za Slovenijo, da poveličujemo nekega ustaša. Prijavo na policijo poslal.

  • principiumnovum 07:23 10.september 2011.

    Thompson je car in ima super glasbo!