Svet
12 ogledov

Bordel uporabil njegove inicialke

Ko je sobarica vstopila v sobo, da jo pospravi, naj bi iz kopalnice stopil nag F Žurnal24 main
Nekdanji šef MDS bo tožil bordel zaradi uporabe njegovih inicialk.

Bordel Dodo Sex Club, skrajšano DSK, se odpira v mestu Blaton na belgijsko-francoski meji, kjer je prostitucija legalna, nekdanji šef Mednarodnega denarnega sklada (IMF) Dominique Strauss-Kahn pa je v Franciji in nekaterih drugih državah francoskega govornega področja poznan pod istimi kraticami. Njegovi odvetniki so se zato odločili, da bodo uporabili vsa legalna sredstva, da preprečijo razžalitev njegovega dobrega imena.

Dominique Alderweireld, ki ima v lasti verigo bordelov v Belgiji, Strauss-Kahnu sicer ni tujec. Še v letošnjem letu se bo namreč udeležil sojenja skupaj s Strauss-Kahnom, zaradi obtožb zvodništva. Strauss Kahnu očitajo, da je s prostitutkami organiziral več seks zabav, na katere je vabil visoke predstavnike policije in vplivne poslovneže.

Afera s sobarico

V medijih je sicer še bolj odmevala afera s sobarico. Leta 2011 ga je Nafissatou Diallo, sobarica hotela Sofitel v New Yorku, obtožila, da jo je poskušal prisiliti v spolno dejanje, medtem ko je prišla pospravljala njegovo sobo. Obtožnica je imela sedem točk, vključno s poskusom spolnega napada in posilstva, a so jo zaradi večih neskladnosti tožilci umaknili. Diallova je nato vložila civilno tožbo in leta 2012 dosegla poravnavo, katere pogoji javnosti niso bili razkriti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.