Svet
19 ogledov

Brata ponesreči ustrelila v glavo

Savannah Manuel Ortiz Facebook
Ameriška najstnica je nenamerno ustrelila svojega brata v glavo, potem ko sta s pištolo za šalo pozirala pred fotografskim objektivom.

Savannah in Manuel Ortiz sta silvestrovo preživela z družbo, s katero sta celo noč pila alkohol in se zabavala. Okoli šeste ure zjutraj sta se z dvema prijateljema vrnila domov, ko je eden izmed njih od nekje potegnil pištolo, s katero so se nato šalili in pozirali za fotografije, ki so jih objavili na Facebooku. Ko je z orožjem pozirala 19-letna Savannah, se je sprožilo in v trenutku ubilo njenega 22-letnega brata.

Zaenkrat še ni znano, če je skupina vedela, da je pištola nabita, je pa policija že dobro izprašala Savannah, a so jo zaenkrat izpustili iz pripora. Narednik Steve Martos je pojasnil, da jo bodo najverjetneje obtožili uboja iz malomarnosti, če se bo izkazalo, da je imela v času zločina v krvi alkohol. Možje v modrem trenutno preiskujejo tudi, čigavo je morilsko orožje.

Njuni bližnji pravijo, da je šlo za grozno nesrečo, neimenovani prijatelj pa je dodal, da se bo Manuela spominjal kot "prijaznega in smešnega tipa, kakršen je bil." Tako na Savannahini kot tudi na Manuelovi Facebook strani so še vedno fotografije, na katerih pozirala kot gangsterja, s pištolo v roki.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.