Svet
6 ogledov

Brazilski kmet "pridelal" 50 otrok

Otroci so naše bogastvo, si je najverjetneje mislil brazilski kmet Luiz Costa de Oliveira in jih v svojem življenju "pridelal" kar 50.

"Najboljša stvar, ki jo je ustvaril Bog, so ženske," je za lokalni časopis dejal danes upokojeni 90-letni kmet Luiz Costa de Oliveira in s tem potrdil, da veliko število otrok ni posledica njegove velike ljubezni do njih, pač pa do žensk.

V dveh zakonih in nekaj aferah, ki so vključevale tudi afero z mamo in sestro druge soproge, se mu je rodilo petdeset otrok. "Morda imam še kaj otrok, za katere ne vem, saj sem vedno užival v ljubljenju. Ne poznam imen vseh otrok, vem le, da imam veliko otrok, vnukov in pravnukov," je dejal. Uradno ima več kot sto vnukov in trideset pravnukov, piše Daily Mail.

Zdaj je že opešal

Luiz pravi, da je vse življenje garal na kmetiji, zvečer pa v postelji. "Zdaj se ljubim le redko, čeprav sem trdnega zdravja. Še vedno pa se spomnim, kako lepo je biti v postelji z žensko."

Njegova druga soproga Maria Francisca zaradi skokov čez plot ni prav nič jezna. "Z nami ni nikoli ravnal slabo. Vedno je lepo skrbel za svoje otroke. Njegov edini hobi je bilo ljubljenje," je dejala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.