Svet
21 ogledov

Brezdomec podedoval denar

Podedoval je denar EPA
Petinšestdesetletnemu brezdomcu se je v trenutku spremenilo življenje. Od preminulega brata je podedoval zajeten kupček denarja.

Petinšestdesetletnemu Maxu Melitzerju je brat, potem ko je umrl za rakom, zapustil denar. A se je zataknilo pri dedovanju, saj Maxa družina ni videla že dalj časa, stike z njim so izgubili že zdavnaj.

Brezdomec, ki je postal novopečeni bogataš, pa je imel vse življenje čustvene in psihične težave. To naj bi bil tudi vzrok, da se je oddaljil od družbe. Ker družina ni vedela, kje se nahaja, je najela detektiva, ki ga je v soboto po dveh mesecih končno našel in mu sporočil veselo novico, da je podedoval ogromno denarja. Našel ga je v parku v Salt Lake Cityju, medtem ko je pred seboj potiskal voziček s svojimi rečmi.

"Ne bo mu treba več živeti na ulici in v zapuščenih zgradbah. Lahko bo imel normalno življenje, lahko bo imel dom, denar za hrano in urejeno zdravstveno zavarovanje," je dejal detektiv David Lundberg in dodal, da je "še vedno v šoku. Nikakor ni pričakoval tega."

Koliko denarja je podedoval Max, ne želijo razkriti. Povedali so le, da gre za "pomembno" vsoto.

Komentarjev 1
  • Mio Mondo 18:13 20.junij 2011.

    Bravo! privošči si človeku dostojno življenje!