Svet
27 ogledov

Brezplačna masaža na avtocesti

Brezplačna masaža na avtocesti 24sata
Hrvaška družba Bina Istra, ki skrbi za istrski avtocestni ipsilon, je odprla posebno točko za sproščanje.

"To je prvič, da me je nekdo masiral na avtocesti in to brezplačno," je za 24sata povedala 47-letna Italijanka iz Trsta. "Veliko potujem, a česa takega ni nikjer drugje."

Hrvaška družba Bina Istra, ki skrbi za istrski avtocestni ipsilon, je na počivališču Bačva v smeri Umah - Pula odprla točko za sproščanje, kjer med drugim nudi masaže, pijačo in igrala za otroke.

"Ljudje so na začetku zadržani, saj niso navajeni česar koli dobiti brezplačno, a so na koncu pozitivno presenečeni," je za hrvaški spletni portal povedal direktor podjetja Christian Santaleza.

Animatorji za otroke

Potnikom so na razpolago animatorji, ki zabavajo otroke, brezplačna pijača ter 20 minutna masaža z dvema fizioterapevtoma.

"Plešemo, pojemo, igramo karte, rišemo," je novinarjem 24sata, ki so se ustavili na počivališču, povedala 21-letna Italijanka, medtem ko je igrala karte s sedemletnim sinom. "Otroci so zadovoljni."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.