Svet
1429 ogledov

Britanska kraljica pozitivna na novi koronavirus

kraljica Elizabeta II Profimedia
Britanska kraljica Elizabeta II. je bila na testu za novi koronavirus pozitivna, so danes sporočili iz Buckinghamske palače. Kot so pojasnili, ima 95-letna monarhinja zaenkrat le milejše simptome covida-19, podobne prehladu, zato namerava v prihodnjih dneh opravljati "lažje dolžnosti", a seveda doma na gradu Windsor.

Še naprej bo tudi pod budnim očesom zdravnikov in bo sledila vsem ustreznim priporočilom, navedbe Buckinghamske palače povzema BBC in dodaja, da je kraljica seveda polno cepljena proti covidu-19.

Kraljica je bila v stiku s svojim najstarejšim sinom in prestolonaslednikom princem Charlesom, ki je bil na novi koronavirus pozitiven pred desetimi dnevi. Zatem se je odločila za samoizolacijo, a ker pri njej okužbe teden dni kasneje niso potrdili, se je v sredo znova pojavila v javnosti oziroma se je udeležila manjšega sprejema na gradu Windsor.

 
Komentarjev 2
  • jozicamurn 16:11 20.februar 2022.

    Podganja kraljica matica genocidnega imperija kolonizatorjev še kar noče iti na ono stran, bo treba še kakšno srce pobrati od nedolžnih žrtev po svetu in ga vstaviti za še kakšno leto več. Nam osebno njihova kraljica ne pomeni nič, drugi ...prikaži več pa se lahko tem sprijenim buržujem klanjajo kot ovce.